

Timing schedule based on number of entries

Provisional timing schedule

Friday

Timing		Activity
9:00 - 11:00		Rider registration for UEC team managers at Welcome Center
11:00 - 13:00		Rider registration for Chef d'Equipe at Welcome center
16:00 - 16:20		Chef d'Equipe meeting at club house
13:00 - 14:30	90 min	Training block 2 (Challenge riders 13-30+)
14:35 - 15:50	75 min	Training block 1 (Challenge riders 7-12)
15:55 - 16:20	25 min	Training Cruisers (Challenge 24" classes)
16:30 - 16:45	15 min	Training Women Junior & Elite from 5m hill
16:45 - 17:25	40 min	Training Women Junior & Elite from 8m hill
17:30 - 18:25	55 min	Training Men Junior
18:30 - 19:25	55 min	Training Men Elite

Saturday & Sunday

Block 1: Challenge riders 7-12 & all Cruisers classes Block 2: Challenge riders 13+ Block 3: Championships classes

Timing	Duration	Activity
8:00 - 8:40	40 min	Warm-up with gates Challenge riders block 1
8:45 - ± 10:45		3 Moto's Bloc 1
11:00		Award Ceremony for classes with only moto's
± 10:45 - 11:15	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 2
± 11:15 - 11:25	10 min	Warm-up with gates Women Junior & Elite
±11:25 - 11:40	15 min	Warm-up with gates Men Junior
±11:40 - 11:55	15 min	Warm-up with gates Men Elite
± 12:00 - 14:45		3 Moto's Block 2 and Block 3
± 14:45		1/16, 1/8, 1/4, 1/2 finals (all blocks)
± 16:45		Finals
		Award ceremony Championship categories
		Award ceremony Challenge categories

version: 20-4-2018- 15:01

